Pages

Sunday, December 14, 2014

Kerst 2014 bij Femkeido


Vandaag maakte ik een paar snelle plaatjes van ons kersthuis. In november heb ik hier nog helemaal geen zin in, in het huis versieren, en soms denk ik wel eens: ik doe het gewoon dit jaar niet. Maar zodra sinterklaas weg is, is er geen houden meer aan! En dan denk ik weer: zal ik dit jaar iets anders doen met kerst: geen kleur ofzo? Maar neeee, ik kan dat niet, de bonter te beter. Het voordeel van een bonte boom is ook dat alles er in kan, zo fijn! Het plan was om op vakantie te gaan met kerst maar vanwege de nieuwe winkel in Voorburg en 2 heel grote projecten die er tussendoor kwamen, gaat de vakantie helaas niet door. Maar dat halen we nog wel in. Reden te meer om het huis in kerstsferen te brengen! De HAY kaleido trays, lucifers, Donna wilson kussen

6 comments:

  1. Wat een mooi kersthuis! Ben benieuwd naar de nieuwe winkel :) Als ik weer een keer bij mijn broer in Sassenheim ben, kom ik zeker langs.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Zo grappig, bij mij is het altijd andersom. Ik wil elk jaar een hysterische boom, maar als ik dan eenmaal bezig ben dan komt het toch weer op een te over nagedachte kleuren combinatie uit. Blijkbaar vind ik dat gewoon fijn, lekker rustig :)

    Mooie foto's en fijne dagen, succes ook met de verhuizing!
    XXX

    ReplyDelete
  4. Wat een heerlijk kleurrijke kerst. Ik word er meteen vrolijk van :)

    ReplyDelete