Pages

Sunday, September 16, 2012

Sunday inspirations of a London home


Binnenkijken in een Edwardiaans huis in het noorden van Londen.
Het roze was een onbewuste keuze - als het eenmaal op de muren zit beseffen de eigenaren dat het zeer goed werkt met hun antieke beddengoed. De eigenaren hebben briljante trucs gebruikt hun smalle huis om visueel te verbreden, inbegrepen het verwijderen van de deuren naar de woonkamer en het installeren van zeer hoge spiegels in de nissen. De verf is van Farrow & Ball. De hanger en wandlampen zijn van CTO Verlichting, en de lampen zijn van Jonathan Adler.

Peeking inside an Edwardian terraced house in north London. 
The pink was an unconscious choice - once it was finishd the owners realised it matched their antique linens. The owners have used brilliant tricks to visually widen their narrow house, including removing the doors to the sitting room and installing full-height mirrors in the alcoves, smoked for a muted reflection.
The paint is from Farrow & Ball. The pendant and wall lights are from CTO Lighting, and the lamps are from Jonathan Adler. 





De neutrale kleurstelling zorgt ervoor dat de slaapkamer rustig en sereen aanvoelt. Het balkon biedt een prachtig groene uitzicht op de straat.
De spiegel is van John Jones. De tafel is fromB & B Italia en het bed en stoel zijn van SCP.


The neutral colour scheme keeps the master bedroom feeling peaceful and serene. The balcony provides a lovely leafy view of the street.
The mirror is from John Jones. The table is fromB&B Italia and the bed and chair are from SCP






Photographs by Mel Yates

1 comment:

  1. Oeh, fantastisch dat roze! Ik heb het ooit in m'n woning gehad en na het zien van deze foto's wil ik het eigenlijk wel weer toepassen in huis!

    ReplyDelete